Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 6 + 16

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Jan hendrik op .
Prima cursus goed geregeld leuke instructeur Prima cursus goed geregeld leuke instructeur

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (4)  door Arjan Simons op .
Goed materiaal. Onder SOG gedaan want ik moet hoogwerker gebruiken op NAM-locatie. Prima geregeld. Ook theorie. Eten was lekker Goed materiaal. Onder SOG gedaan want ik moet hoogwerker gebruiken op NAM-locatie. Prima geregeld. Ook theorie. Eten was lekker

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Peter Jongemans op .
De docenten zijn heel goed in het vak dat ze beoefenen, ze spreken duidelijk en hebben het naar hun zin en ze zijn serieus in het vak, goede oefeningen en praktijken gehad. De docenten zijn heel goed in het vak dat ze beoefenen, ze spreken duidelijk en hebben het naar hun zin en ze zijn serieus in het vak, goede oefeningen en praktijken gehad.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Michael Thuisblijver op .
Fijne hoogwerker cursus gedaan vandaag. Er werd les gegeven door een kundige en vriendelijke docent. Ook even een bedankje voor het uiterst vriendelijke ontvangst! Fijne hoogwerker cursus gedaan vandaag. Er werd les gegeven door een kundige en vriendelijke docent. Ook even een bedankje voor het uiterst vriendelijke ontvangst!

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (4)  door Bart op .
Degelijke cursus waarbij veiligheid voorop staat. Zowel theorie als praktijk zijn voor mijn werkzaamheden heel nuttig. Mijn werkgever heeft weer een goed opgeleide medewerker ;-) Degelijke cursus waarbij veiligheid voorop staat. Zowel theorie als praktijk zijn voor mijn werkzaamheden heel nuttig. Mijn werkgever heeft weer een goed opgeleide medewerker ;-)

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Fred op .
Cursus hoogwerker succesvol gevolgd. Gezellige en leerzame dag gehad. Cursus hoogwerker succesvol gevolgd. Gezellige en leerzame dag gehad.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Wierd op .
Een cursus met veel stof over het veilig functioneren van zo\'n apparaat. Best wel ingewikkeld. Ik ben erg praktisch laat mij maar rijden op zo\'n Hoogwerker dan komt het allemaal goed! Mooie locatie met een goede maaltijd Een cursus met veel stof over het veilig functioneren van zo\'n apparaat. Best wel ingewikkeld. Ik ben erg praktisch laat mij maar rijden op zo\'n Hoogwerker dan komt het allemaal goed! Mooie locatie met een goede maaltijd

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Niek op .
Voor het werk deze cursus gevolgd. Ik heb een leuke dag gehad. Veel uitleg van de docent en ter afsluiting het rijden op een Hoogwerker. het was super. En de lunch is goed verzorgd. Voor het werk deze cursus gevolgd. Ik heb een leuke dag gehad. Veel uitleg van de docent en ter afsluiting het rijden op een Hoogwerker. het was super. En de lunch is goed verzorgd.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Leon op .
goede inhoudelijke cursus met veel praktijk. Ik heb veel opgestoken over het functioneren van een Hoogwerker en de rijvaardigheid plus de veiligheidsvoorwaarden van een Hoogwerker goede inhoudelijke cursus met veel praktijk. Ik heb veel opgestoken over het functioneren van een Hoogwerker en de rijvaardigheid plus de veiligheidsvoorwaarden van een Hoogwerker

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Tom op .
Ik kreeg de cursus aangeboden via mijn werk vond het meteen leuk om te volgen. Nadien op internet gekeken en kwam vervolgens uit bij DTS. Locatie is vlakbij mij in de buurt en naar alle lovende beoordelingen wilde ik het ook wel eens proberen. Vandaar mijn inschrijving. Veel geleerd over het functioneren en het omgaan met een hoogwerker. Ik kreeg de cursus aangeboden via mijn werk vond het meteen leuk om te volgen. Nadien op internet gekeken en kwam vervolgens uit bij DTS. Locatie is vlakbij mij in de buurt en naar alle lovende beoordelingen wilde ik het ook wel eens proberen. Vandaar mijn inschrijving. Veel geleerd over het functioneren en het omgaan met een hoogwerker.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Habib op .
De cursus vond ik lastig. Goed geluisterd en notities gemaakt. Nadien de praktijk dat is echt mijn ding. Ik heb een leuke dag gehad! De cursus vond ik lastig. Goed geluisterd en notities gemaakt. Nadien de praktijk dat is echt mijn ding. Ik heb een leuke dag gehad!

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Bernt op .
Ik moest even stukje schrijven van mezelf heb gevraagd of dit ook kon. Ik heb een hele leuke dag gehad. Leuke mede cursisten heerlijk gegeten (voortreffelijk verzorgd mooie kantine en een leuke zithoek buiten) Uiteindelijk draait het daar niet om maar de cursist. ging me makkelijk af overtuigende docent die alles goed vertelde. Hij gaf als tip altijd voordat je op de hoogwerker aan de slag gaat even goed checken immers je koopt ook geen nieuwe auto voordat je onder de motorkap hebt gekeken en of een proefritje hebt gemaakt. Ik moest even stukje schrijven van mezelf heb gevraagd of dit ook kon. Ik heb een hele leuke dag gehad. Leuke mede cursisten heerlijk gegeten (voortreffelijk verzorgd mooie kantine en een leuke zithoek buiten) Uiteindelijk draait het daar niet om maar de cursist. ging me makkelijk af overtuigende docent die alles goed vertelde. Hij gaf als tip altijd voordat je op de hoogwerker aan de slag gaat even goed checken immers je koopt ook geen nieuwe auto voordat je onder de motorkap hebt gekeken en of een proefritje hebt gemaakt.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Michel op .
Ik vond het een lastige cursus qua theorie. Ik heb veel stof moeten verwerken. Gelukkig kwam later de Praktijk. Rijvaardigheid was geen probleem volgende keer iets beter opletten met inspecteren. Puntje van kritiek voor de rest geslaagd Ik vond het een lastige cursus qua theorie. Ik heb veel stof moeten verwerken. Gelukkig kwam later de Praktijk. Rijvaardigheid was geen probleem volgende keer iets beter opletten met inspecteren. Puntje van kritiek voor de rest geslaagd

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Siem op .
ik heb deze cursus gevolgd voor mijn werk. een van de medewerkers die de papieren heeft voor de Hoogwerker is met vakantie. Ik heb veel geleerd tot het veilig werken met de Hoogwerker. De lunch is echt een feetje wat een keuze uit lekkere broodjes! ik heb deze cursus gevolgd voor mijn werk. een van de medewerkers die de papieren heeft voor de Hoogwerker is met vakantie. Ik heb veel geleerd tot het veilig werken met de Hoogwerker. De lunch is echt een feetje wat een keuze uit lekkere broodjes!

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Jayden op .
Voor het eerst sinds lange tijd weer een cursus gevolgd. Het is een mooie cursus om mee te beginnen hierna nog de VCA. Stukje theorie in combinatie met praktijk. Naast het rijden veel kennis opgedaan met het rijden van een heftruck, inspecties en nog veel meer. De lunch die bij de cursus is zag er heel goed uit Voor het eerst sinds lange tijd weer een cursus gevolgd. Het is een mooie cursus om mee te beginnen hierna nog de VCA. Stukje theorie in combinatie met praktijk. Naast het rijden veel kennis opgedaan met het rijden van een heftruck, inspecties en nog veel meer. De lunch die bij de cursus is zag er heel goed uit

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Lars op .
leuke cursus, veel geleerd over de mogelijkheden van een hoogwerker, het veilig werken met een hoogwerker, Herkennen van defecten. Bleek achteraf toch iets meer in te houden dan dat ik me voor die tijd zou hebben kunnen bedenken. leuke cursus, veel geleerd over de mogelijkheden van een hoogwerker, het veilig werken met een hoogwerker, Herkennen van defecten. Bleek achteraf toch iets meer in te houden dan dat ik me voor die tijd zou hebben kunnen bedenken.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Guus op .
Ik vond het een goede inhoudelijke cursus. Veel geleerd over veilig werken op hoogte, de mogelijkheden van zo\'n ding en het rijen en besturen van zo\'n apparaat Ik vond het een goede inhoudelijke cursus. Veel geleerd over veilig werken op hoogte, de mogelijkheden van zo\'n ding en het rijen en besturen van zo\'n apparaat

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (4)  door Karel op .
Het was een leerzame dag veel opgestoken van de cursus Hoogwerker. Niet alleen met betrekking tot het functioneren van een hoogwerker maar ook de veiligheid! Het was een leerzame dag veel opgestoken van de cursus Hoogwerker. Niet alleen met betrekking tot het functioneren van een hoogwerker maar ook de veiligheid!

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Simon op .
Ik vond het een leuke cursus ik wist niet dat er nog zoveel bij kwam kijken. Zeer interessant en veel geleerd Ik vond het een leuke cursus ik wist niet dat er nog zoveel bij kwam kijken. Zeer interessant en veel geleerd

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Freek op .
Ik vond het goede inhoudelijke cursus. De praktijk gaf nog enige moeite met het besturen van de Hoogwerker. Uiteindelijk toch geslaagd. Ik vond het goede inhoudelijke cursus. De praktijk gaf nog enige moeite met het besturen van de Hoogwerker. Uiteindelijk toch geslaagd.

Pagina: 1 2 


Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op totaal 25 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements