Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 8 + 12

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (4)  door Sandra op .
Vil nodig voor mijn werk. Was prima te doen. Wel een enorme hoeveelheid wat ik moest leren. Gelukkig gehaald Vil nodig voor mijn werk. Was prima te doen. Wel een enorme hoeveelheid wat ik moest leren. Gelukkig gehaald

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (5)  door Bas op .
Ik wist veel over regels rondom flexibele arbeid maar nu nog meer! Broodjes waren erg lekker. Ik wist veel over regels rondom flexibele arbeid maar nu nog meer! Broodjes waren erg lekker.

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (5)  door Marieke op .
Ik werk sinds vorige maand als intercedent. Daarom moest ik VCU Vil examen doen. Alles was goed geregeld en de voorlopige uitslag was voldoende! Ik werk sinds vorige maand als intercedent. Daarom moest ik VCU Vil examen doen. Alles was goed geregeld en de voorlopige uitslag was voldoende!

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (4)  door Lorena op .
Last minute ingeschreven en er was nog plek. Met de aanmelding waren ze flexibel en behulpzaam. Ook het theoriegedeelte was goed verzorgt. Last minute ingeschreven en er was nog plek. Met de aanmelding waren ze flexibel en behulpzaam. Ook het theoriegedeelte was goed verzorgt.

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (5)  door Marieke op .
ik moest mijn VCU halen voor mijn uitzendbureau. donderdag examen gedaan en weet nu al dat ik ben geslaagd. ik moest mijn VCU halen voor mijn uitzendbureau. donderdag examen gedaan en weet nu al dat ik ben geslaagd.

Pagina: 1 


VCU VIL Examen
Beoordeling:       (4.6)   gebaseerd op totaal 5 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements